Kérem várjon, az oldal töltődik...

+36 70 636 92 33 info@dragonflat.hu

banner

A kínaiak ma Magyarországon a legnagyobb külföldi vásárlóerő.

Készpénzfizető vásárlók.

Cégünk a dragonflat.hu weboldallal és a Kínai Iránytű magazinnal eléri az összes, ma Magyarországon élő kínai kolóniát. Nem vagyunk ingatlanközvetítők, így semmiféle jutalékot nem kell fizetni egy sikeres értékesítést követően. Ennek köszönhetően a hirdetés költségén kívül semmilyen egyéb költséggel nem kell számolnia. Az online felületen való megjelenés költsége minden esetben egyszeri és 6 hónapra vonatkozik, valamint tartalmazza a kiszállás és a fordítás díját is.

Ezen felül van lehetőség a nyomtatott magazinban való megjelenésre, ezzel az eladás hatékonyságát tudjuk növelni és nem utolsó sorban itt van lehetőség szélesebb körű információ közlésre.

A magazinokat saját terjesztéssel juttatjuk el a legnagyobb kínai bevásárlóközpontokban, mint például: Ázsia Center, Sárkány Center, Maglódi Center, Kőbányai piac, Ganz telep és a legnevesebb kínai éttermekben, például: 9 Sárkány étterem, 1000 Sárkány étterem, Wang mester konyhája, Hong-Kong és Taiwan étterem, melyekről köztudott, hogy a felső tízezer találkozik, ezáltal magazinunk eljut a Kínában élő potenciális befektetőkhöz is.

Hirdesse meg eladó ingatlanát a Magyarországon élő Kínai kolóniák zárt körében!